Wolfpack for bogholdere

Wolfpack er Danmarks nemmeste app til udlægshåndtering, som alle kan downloade gratis. Med Wolfpack på mobilen kan firmaets ansatte sikkert og nemt lægge ud for indkøb til virksomheden uden at skulle huske firmakort eller krølle kvitteringer i lommen. Og som bogholder kan du via Wolfpack få kvitteringen for hvert eneste udlæg serveret digitalt på din skærm og direkte i dit regnskabsprogram. Glæd dig til rene, digitale bilag og et altid fuldt opdateret økonomisk overblik, fordi du aldrig mere skal jagte eller efterlyse udlægsbilag fra ledelsen og medarbejdere. 

Gratis oprettelse. Ingen binding. Masser af auuuuuh!

Et profitabelt alternativ

Billigere: Som du ved, kan virksomhedens udgifter hurtigt stikke af, hvis for mange medarbejdere har firmakort. Med Wolfpack lægger medarbejderne selv ud, når de køber nødvendige ting på vegne af virksomheden. Det vil minimere jeres udgifter og spare jer for at spilde tid, papir og ressourcer. 
 
Smartere: Du kender bedre end nogen til alt det bøvl, der kan være forbundet med at håndtere udlæg. Så du vil blive glædeligt overrasket over hvor legende let udlægshåndtering er med Wolfpack. Udover at tillade indkøb via MobilePay, private betalingskort og kontanter, og automatisk digitalisere hver eneste kvittering, så optimerer Wolfpacken appen samtidig det interne godkendelsesflow, så der er styr på alle udgifter og ingen køber for meget eller forkert. 
 
Nemmere: Udlæg er en naturlig del af din hverdag, det ved vi. Uden tvivl har du nok hjulpet et tocifret antal medarbejdere med at udfylde udlægsformularer. For ikke at tale om al den tid du sikkert har brugt på at bande og svovle over krøllede, ulæselige eller bortkomne kvitteringer. Med Wolfpack bliver firmakort og udlægsformularer overflødige, og hver eneste kvittering lander automatisk i dit regnskabsprogram.

Download Wolfpack helt gratis:

Wolfpack er rig på fordele

Wolfpack består af et administrationssystem, som du og chefen kan tilgå og tilpasse efter virksomhedens behov. For medarbejderne er Wolfpack blot en brugervenlig app. Savner du flere grunde til, at hele flokken af medarbejdere skal bruge Wolfpack, så tjek listen her:

 

 • Frihed til at handle giver gladere medarbejdere
 • Nul firmakort betyder nul udgifter til renter og gebyrer 
 • Digitaliserede kvitteringer optimerer det økonomiske overblik
 • Automatiseret udlægsrefusion inden for 24 timer efter registreret køb
 • Som bogholder er du en del af flokken og har gratis adgang til Wolfpack

5 vigtige funktioner

Wolfpack leverer et smart, elegant godkendelsesflow til medarbejderudlæg og digitalisering af kvitteringer. Uanset hvilket betalingsmiddel en medarbejder vælger, er du sikret det fulde overblik in-real-time, fordi kvitteringerne bliver uploadet til regnskabssystemet. Du skal end ikke tænke på refundering af udlægget, for det sker helt automatisk, 24 timer efter at købet er godkendt og registreret. Derudover giver Wolfpack dig frihed til at:

 

 • Oprette, pause og slette medarbejdere 
 • Tilpasse dit dashboard-overblik
 • Fastsætte beløbsgrænse for hver medarbejder
 • Automatisk eller manuel godkendelse af udlæg
 • Nyde den fulde integration til jeres eksisterende regnskabsprogram

”De har ikke fået deres penge til tiden, fordi bilagene ligger i stakke, eller man har ikke fået noteret sit kontonummer på bagsiden af kvitteringen. Det skal stoppe.”

Founder Werner Valeur om Wolfpack

Sådan gør du

 • Gå til Wolfpack Admin og opret virksomhed (eller få supporten til det)
 • Invitér medarbejdere
 • Sæt individuelle automatiske beløbsgrænser
 • Medarbejdere kan nu lægge ud på vegne af virksomheden med deres foretrukne betalingsmiddel og vedhæfte eller tage et billede af kvitteringen.
 • Godkend udlæg manuelt eller automatisk
 • Pengene tilbagebetales inden for 24 timer.
 • Bogføring ordnes nemt med integrationer

Wolfpack integrationer

Wolfpack spiller sammen med dine nuværende systemer, så du eller din bogholder hurtigt og nemt kan bogføre udlæg digitalt. 

image 1 - Wolfpack - Bogholdere og revisorer
image 2 - Wolfpack - Bogholdere og revisorer

Gratis flyttehjælp

Hvis I allerede døjer med fysiske plastikkort eller andre kringlede løsninger, er der hjælp at hente. Det er nemt at skifte fra jeres nuværende løsning til Wolfpack. I skal bare sige til, så ordner vi det hele for jer – hurtigt, sikkert og gratis. Velkommen i flokken!

Har du udlæg for over 30.000 om måneden?

Så vil vi gerne invitere dig helt ind i hulen og byde på en lækker, skræddersyet løsning. Book et virtuelt møde og få svar på alle dine spørgsmål. 

Kom med i flokken

 1. Overhold ny bogføringslov
 2. Håndtér alle kvitteringer digitalt
 3. Tilbagebetal udlæg indenfor 24 timer
 4. Fuld kontrol over virksomhedens udgifter
 5. Sæt individuelle beløbsgrænser
 6. Godkend udlæg automatisk eller manuelt
 7. Vælg selv prispakke eller prøv gratis
 8. Gratis oprettelse
 9. Ingen binding