Bank og oprettelse af bankkonto

Hvad kræver det at oprette en erhvervskonto, tænker du. Det tager tid at få en bankkonto, og den tid har du ikke altid nok af. Derfor kan det være en fordel at lægge ud privat i starten ved at bruge Wolfpack, som er en app til kvitteringer. På den måde sikrer du dig, at du får dokumenteret alle dine køb, og at kvitteringer ikke bliver væk undervejs.

Er det lovpligtigt at have en firmakonto?
I udgangspunktet er det ikke lovpligtigt at have en erhvervsbankkonto, men det er til gengæld noget nemmere, hvis du har en. Det tager tid at få en bankkonto, da der er meget persontjek og KWC (som står for “know your customer”) i forbindelse med oprettelse af en sådan. Du kan dog i startfasen godt lægge ud med egne, private penge, hvis du har lyst. Men for at holde styr på alle dine firmakøb, er det en god idé at downloade Wolfpack, hvor du både kan lægge ud for dine køb og få dokumenteret dine bilag i form af en digital kopi.

Hvor lang tid tager det at få en konto?
Det afhænger meget fra bank til bank og af, om du allerede er kunde i banken. Men det kan sagtens tage op til en måned at få en erhvervskonto, og det er netop derfor en god idé at have et alternativ: nemlig at lægge ud privat med en app til kvitteringer, såsom Wolfpack.

Hvordan får du en bankkonto?
I de danske banker er der i udgangspunktet en erhvervsafdeling. Her kan du både få oprettet en bankkonto, dog sjældent med kredit, samt få udstedt et firmakort. Det er en god idé, at du får én konto til din drift og én til dine salg. På den måde kan du adskille tingene og få et let overblik.

Bogforing - Wolfpack - Bank

Bogføring

Alt det, du skal vide om bogføring

Beregnere - Wolfpack - Bank

Budget

Bliv klogere på budgetterne

Euro - Wolfpack - Bank

Bank

Oprettelse af bank
mm.

Bogforing - Wolfpack - Bank

Bogføring

Alt det, du skal vide om bogføring

Beregnere - Wolfpack - Bank

Budget

Bliv klogere på budgetterne

Euro - Wolfpack - Bank

Bank

Oprettelse af bank
mm.

Sol - Wolfpack - Bank

Markedsføring

Sådan markedsfører du dit firma

Fordele - Wolfpack - Bank

Branding

Sådan bygger du dit brand

iPhone - Wolfpack - Bank

Digitalisering

Den digitale organisation

Wolfpack Stacked - Wolfpack - Bank

Download gratis app til kvitteringer

App Store - Wolfpack - Bank
Play Store - Wolfpack - Bank