MobilePay

MobilePay er en populær mobilapp, som tillader brugere at sende og modtage penge via deres smartphone eller tablet. MobilePay er udviklet af Danske Bank og bliver brugt i hele landet af privatpersoner og virksomheder.

Hvad er Mobilepay?

Med MobilePay appen kan du via din mobil sende og modtage penge til andre brugere af denne app. 

Du kan også bruge MobilePay til at betale i fysiske butikker og online. I butikker kan du betale ved at åbne appen og scanne butikkens MobilePay QR-kode. Online kan du vælge MobilePay som betalingsmetode og logge ind med din app for at gennemføre betalingsflowet.

MobilePay bruges af millioner af danskere til at betale for alt fra mad og oplevelser til tøj og elektronik. Talrige danske virksomheder har også integreret appen i deres betalingssystemer, og den bruges ofte til at betale regninger og abonnementer.

Hvordan fungerer mobilepay?

For at bruge MobilePay skal du downloade appen fra enten App Store (iPhone) eller Google Play (Android) til din mobil. Herefter kan du registrere din bankkonto eller betalingskort i appen, og så er du klar til at bruge MobilePay som betalingsmetode. 

Her er 5 trin til brug af MobilePay:

  1. Åbn MobilePay-appen på din mobil
  2. Indtast eller anmod om et specifikt beløb
  3. Vælg modtager fra din kontaktliste eller indtast modtagers mobilnummer
  4. Du kan vedlægge din betaling eller anmodning en besked eller et foto
  5. Swipe til højre for at sende betaling eller anmodning

Skal du betale med MobilePay i en fysisk butik, kan du ofte betale via en QR-kode.

Her er de typiske 4 trin for betaling med MobilePay i en fysisk butik:

  1. Åbn appen.
  2. Klik på “Betaling” 
  3. Hold mobilens kamera hen til butikkens MobilePay QR-kode
  4. Beløb og modtagers ID vises på din mobil 
  5. Swipe til højre for at gennemføre betalingen

Vil du betale online med MobilePay, skal du vælge MobilePay som betalingsmetode, logge ind på appen og bekræfte den betalingsanmodning, som du har modtaget fra virksomheden, du har gjort et køb hos. Når du har bekræftet beløbet, bliver dit køb registreret. 

Mobilepay til erhverv

MobilePay Business er specielt designet til virksomheder, organisationer og foreninger. Business versionen er tilpasset almene virksomhedsbehov, men har dog stadig mange af de samme funktioner.

Virksomheder kan modtage betalinger fra kunder via MobilePay, sende regninger, foretage tilbagebetalinger og administrere transaktioner i realtid. Virksomheder kan også oprette flere brugere af MobilePay Business og tildele særskilte adgangsrettigheder, så de kan dele betalingsopgaver og administrere kunder og transaktioner mere effektivt.

Det kræver et dansk CVR-nummer og en gyldig bankkonto for at kunne bruge Business versionen af appen. Virksomheder skal på basis af deres omsætning og antal transaktioner betale et månedligt gebyr for brug af MobilePay Business.

Wolfpack muliggør udlæg med Mobilepay

Med Wolfpack appen på mobilen kan enhver medarbejder ubekymret bruge Mobilepay til at betale udlæg på vegne af virksomheden. 

Wolfpack appen er nemlig designet til at håndtere den kvittering, der bliver udleveret fra et køb. Det giver Wolfpack-brugeren stor fleksibilitet i valg af betalingsmiddel, heriblandt også MobilePay. Medarbejderen skal blot tage et foto af kvitteringen og uploade den i Wolfpack appen. Så er købet registreret rette sted.

Relateret artikler

Fleksibel og let udlægsapp for alle.

Læg trygt ud for virksomheden med Wolfpack app. Du får helt automatisk dine penge retur indenfor 24 timer. Opret dig gratis, og prøv Wolfpack gratis i 100 dage uden bindinger.