8. May 2023 Af Team WolfPackAvatar photo

Velkommen til Wolfpack som kultur og fremstormende app til udlægshåndtering

Når du tilslutter dig Wolfpack, træder du også i sporene på en flok ulve, hvor du kan udfolde dig og gå forrest inden for dit eget arbejdsområde – Det har vi brug for, for hvis Wolfpack skal vokse sig større, kræver det, at hver ulv bidrager med sin viden, energi og engagement.

Vi er ikke en hellig ko, men ulve, som kender sine begrænsninger.

Vi dyrker ikke WOKE helt ud i skoven, men vi er bevidste over, hvordan vi skaber de bedste rammer for flokken, så vi kan skabe, bygge og udbrede Wolfpack uanset baggrund, så flest mulige kan få glæde af app’en. Vi sammensætter flokken, så forskellighed toner frem og selv i bestyrelsen, hvor vi får to kvinder og en mand repræsenteret.

Vi er dog ikke en hellig ko, men ulve, som kender sine begrænsninger. Vi lancerede i januar 2023, så der er uden tvivl plads til at dyrke forskellighed endnu mere i takt med, at flokken vokser. Vi ved også, at forskellighed er mere end kønsbalancer, hvor vi i særdeleshed giver plads til talenters unikhed. Og det er sådan vi hyrer: Vi søger ind i mennesket for at finde talentet frem. Et talent er hos os, noget som en person besidder langt bedre end andre, og som kan bringe sit talent i spil som en del af en hel ulveflok.

Kapitalistisk ulveflok giver de bedste arbejdsrammer

Ingen omsætning, ingen Wolfpack. Vi er en virksomhed med fokus på at blive rentabel og løbende udbredelse af vores app til relevante dele af verden for derved at skabe flere indtægtskilder. Når det kommer til kunder, omtaler vi dem som brugere, for det minder os om to ting: Vi udvikler en app, fordi den skal bruges og en bruger må aldrig stå i skyggen af en traditionel kundeopfattelse, hvor en kunde opfattes som; nogen som bare køber noget fra nogen. Derfor repræsenterer Wolfpack også god, ordentlig og yderst tilfredsstillende support. Og vi ved, at der er sten på vejen eller en bruger ønsker ekstra hjælp, så både responstid og kvalificeret svar er alfa-ulv og omega!

I flokken stiller vi store krav til at være tydelig og synlig med ens arbejdsopgaver og resultater, som hver ulv skaber inden for sit specifikke felt. På den måde kan resten af flokken se, hvad andre ulve arbejder på, så hele flokken får en føling med alle byggeklodserne, som skaber helheden for fremdriften. Sådan kan andre ulve også assistere den enkelte i et samspil med virksomhedens øvrige områder. Dermed erkender vi, at hver ulv i flokken er gensidig afhængig af hinanden. Ingen marketing uden produktudvikling. Og ingen salg uden et produkt, der virker. Og ingen brugere uden kendskab til virksomheden.

Vi stræber efter at sammensætte flokken, sådan så vi i videst omfang er i balance og vi i den grad giver plads til at talentet kommer i spil med vores kernemission, så det underbygger virksomhedens vision om, at blive verdensomspændende med den bedste app til udlægshåndtering.”, udtaler Werner Valeur.

flokken copy - Wolfpack - Velkommen til Wolfpack som kultur og fremstormende app til udlægshåndtering

Lidt fakta om vores ledelse

Werner Valeur er CEO og co-founder, Oskar er COO og Product Owner. Pernille er Head of Brand og Rebekka er Head of Marketing. Michael er vores CTO, Benjamin vores CFO og Simon, Wolfpacks Head of Design, har skabt ulvens fantastiske univers. Fem mandlige chefer og to kvindelige. Vi efterstræber balance, men ansætter også de mennesker, som tiltrækkes af vores mission.