19. June 2023 Af Werner ValeurAvatar photo

Vælger du firmakort eller Wolfpack?

Alle banker har en firmakortløsning parat til dig, der vil holde udgifter i din virksomhed centreret omkring en specifik konto – eller måske til nogle få specifikke konti. Markedet er desuden fyldt med store spillere, som traditionen tro tilbyder klassiske firmakort til de få heldige i virksomheden. Det er der ikke noget galt med, hvis man har tiden og pengene til det. Du kan faktisk uden problemer bruge alle former for firmakort eller hævekort sammen med Wolfpack. Men du kan også lade være. 

Her er syv gode grunde til at flænse enhver idé om firmakort og løbe videre med Wolfpack.

Indholdsfortegnelse

  1. Fysiske firmakort er forældede. Også dem, der gemmes i din ”Wallet”. Hvad gavn har vi af et ekstra betalingsmiddel? 
  2. Firmakort er dyre. Nogle steder betaler du f.eks. for oprettelse, renter ved overtræk eller gebyrer ved brug.
  3. Brugen af firmakort genererer kvitteringer, som let kan forsvinde. Og uden kvitteringer kan fradrag ikke blive godtaget. For slet ikke at tale om al den tid, bogholderen bruger på at jagte bilag.
  4. Kun få i virksomheden får firmakort, men de fleste ansatte får før eller siden brug for at kunne købe ind på vegne af virksomheden. 
  5. Firmakort kan som alle fysiske ting blive væk. De kan også blive stjålet eller misbrugt, og jo flere firmakort, des større risiko.
  6. Firmakort kan være skyld i et manglende økonomisk overblik. 
  7. Firmakort kan i de forkerte hænder let føre til øget forbrug, og det er uhensigtsmæssigt i en tid, hvor mange gerne vil spare på udgifterne.

Hvis ovennævnte ikke er nok til at få dig til at flænse firmakortet, kan nogle få specifikke, men vigtige og relevante fordele ved Wolfpack måske få dig til at hvæsse kløerne. Ud over at kunne integreres smertefrit med dit regnskabsprogram, kan Wolfpack lade enhver medarbejder købe ind til virksomheden med MobilePay, eget kreditkort eller kontanter – med en beløbsgrænse, som du har fastsat. Og hver eneste kvittering fra hvert eneste køb kan via Wolfpack stryge direkte ind i dit regnskabsprogram.

Du behøver faktisk ikke at fravælge hverken Wolfpack eller firmakort nu og her, for Wolfpack-app fungerer fint med alle former for kort. Du kan altid prøve at supplere med Wolfpack gratis og uforpligtende, mens du bruger dit kort, som du plejer. Så kan du selv snuse til alle fordelene, og træffe det rigtige valg for dig.  

Brug Wolfpack med firmakort, Pleo-kort eller hævekort.