13. June 2023 Af Werner ValeurAvatar photo

Sådan fungerer Wolfpack, hvis du og dine medarbejdere fortsat ønsker fysiske firmakort

Wolfpack kan mange ting, og selvom vi vægter fleksibilitet højest, når det kommer til betaling for ting til virksomheden, er der stadig i nogle virksomheder et ønske om at fortsætte med fysiske firmakort. Intet problem, de er mere end velkomne.

Først et afsnit om, hvorfor vi ikke selv tror på firmakort. Dernæst om, hvordan du sagtens kan bruge dit firmakort og samtidig få stor værdi med Wolfpack.

Når medarbejderen lægger ud med sit hævekort eller kreditkort, går der under 24 timer, før pengene står på medarbejderens konto. Da vi i Danmark har forsinket træk på private hævekort og kreditkort på 3-4 dage, vil medarbejderne rent faktisk aldrig opleve, at de har lagt ud, før de får pengene retur; ja, faktisk får de pengene, FØR de lægger ud. 

Medarbejderne får også en større fleksibilitet ved at have Wolfpack ved hånden, da der er mange situationer, hvor man ikke kan betale med firmakort, og så er de nødsagede til at lægge ud alligevel. Med Wolfpack har de deres penge ude af kontoen i op til 24 timer, mens man uden Wolfpack må leve i uvished om, hvornår pengene er retur på ens konto, mens virksomheden har besværet med at få den fysiske kvittering. 

I Wolfpack kan du rent faktisk snart udbetale penge til medarbejderne, så de har en slags kredit for virksomhedens penge, og så er der slet ikke nogen undskyldning hos dem – så holder Wolfpack øje med den enkelte medarbejders saldo, og så sparer I dyre gebyrer til fancy firmakort og administrationsudgifter.

Skaermbillede 2023 05 25 kl. 09.30.54 - Wolfpack - Sådan fungerer Wolfpack, hvis du og dine medarbejdere fortsat ønsker fysiske firmakort

Er du alligevel interesseret i de fysiske firmakort, så er Wolfpack rigtig god at have ved hånden. Kort fortalt får I nemlig et samlet flow og dokumentation for alle kvitteringer/udlæg, der opstår, og medarbejderen får et firmakort. Det kan fx give mening, hvis man har mange udlæg i løbet af en måned, og det kan være svært at vriste firmakortet ud af medarbejderen.

Bruger du Wolfpack sammen med firmakort, får du følgende:

  1. Du får samlet alle kvitteringer og bilag ét sted og digitaliseret alt, hvilket bliver lovpligtigt fra medio 2024.
  2. Du får som chef et økonomisk overblik over alt forbrug hos hver enkelt medarbejder.
  3. Din bogholder får et eminent værktøj til at bogføre kvitteringer, som ikke findes i regnskabsprogrammerne.
  4. Du kan droppe andre udlægshåndteringer og dyre firmakort-løsninger i markedet.

Wolfpack er både billigst, bedst og nemmest, så hvad venter du på? Download Wolfpack i dag på App Store eller Google Play.