23. May 2023 Af Werner ValeurAvatar photo

Derfor er kvitteringen vigtig at holde styr på sådan her

Kvitteringer hér, dér og alle vegne

For at forstå hvor vigtige kvitteringer er, så lad os kort ridse op, hvilken betydning de har i det økonomiske kredsløb. En kvittering er dokumentation for et køb – stort som småt -, og den dokumentation er vigtig fordi: 

  • Vil du som privatperson returnere et købt produkt, skal du kunne fremvise en kvittering – enten for at kunne få pengene tilbage eller ombytte produktet.
  • Vil du som medarbejder have refunderet et køb, som du har gjort på vegne af din arbejdsplads, skal du kunne fremvise en kvittering.
  • Vil du som virksomhed opnå fradrag for dine udlæg på vegne af firmaet, skal du kunne dokumentere dette med kvitteringer. 

Den letteste måde at få styr på kvitteringerne er ved at downloade en app, som kan registrere og digitalisere alle kvitteringer. Så sikrer du, at de aldrig bliver væk eller bliver krøllede og ulæselige. Og du undgår at få en hidsig bogholder på nakken.

Downloader du Wolfpack appen gratis, kan medarbejdere og bogholder let og brugervenligt få styr på hver eneste kvittering knyttet til virksomheden. 

Glem bare den gamle papirkvittering. Smid den ud, hvis du vil. Så længe du husker at tage et foto af den først. For det er rent faktisk tilstrækkeligt at gemme en digital kopi af kvitteringen, så længe den er læsbar og i høj nok opløsning. Og vil du gøre det nemmere ikke bare for dig selv men også chefen og bogholderen, så tager du fotoet af kvitteringen med din Wolfpack app.

Digitalisering og den nye bogføringslov

Den nye bogføringslov er blevet vedtaget i Folketinget, og fremadrettet bliver det et lovkrav for langt de fleste virksomheder at føre et digitalt bogholderi. Det betyder, at alle kvitteringer skal gemmes digitalt. Begynder du at tage Wolfpack appen i brug allerede nu, kan du sikre dig, at loven bliver let at overholde fra Day 1. 

Uden kvittering, ingen udlægsrefusion

Hører du til dem, som ofte laver udlæg for virksomheden, kan du nok se en fordel i en app som Wolfpack. For bruger du appen rigtigt, vil hver eneste af dine kvitteringer ryge direkte videre ind i virksomhedens regnskabssystem – og du vil uden bøvl få refunderet hver eneste krone, som du har spenderet på vegne af virksomheden.

Fleksibel og let udlægsapp for alle.

Læg trygt ud for virksomheden med Wolfpack app. Du får helt automatisk dine penge retur indenfor 24 timer. Opret dig gratis, og prøv Wolfpack gratis i 100 dage uden bindinger.