Simpel og effektiv udlægshåndtering

Spørg hvilken som helst virksomhed, hvilken del af driften der er mest besværlig, og svaret vil højst sandsynligt være: Udlægshåndtering. Det er nemlig besværligt for chefen, bogholderen og medarbejderne. Det er for dyrt at give alle medarbejdere et firmakort. Derfor må den medarbejder, der skal foretage et indkøb til firmaet, typisk låne chefens firmakort. Men hvad nu hvis købet er kritisk, og chefen er ude af huset, eller medarbejderen er ude på et ærinde og skal betale for et indkøb – og helst vil undgå at bruge sit eget personlige betalingskort? Eller MobilePay? Det er problematisk uanset hvad.

Gratis oprettelse. Ingen binding. Masser af auuuuuh!!

Hvis medarbejderen alligevel gennemfører købet for sine egne penge, men derefter mister kvitteringen, er der ingen dokumentation til bogholderen. Og så er det pludselig en helt anden kompliceret sag for medarbejderen at få sit køb til firmaet refunderet. For der skal være dokumentation for alle virksomhedens udlæg. Bare spørg din bogholder.

Jo, udlægshåndtering kan være kilde til mangen en hovedpine ude i de danske virksomheder. Men nu kan du godt lægge hovedpinepillerne væk. Wolfpack er nemlig løsningen, der kan gøre udlægshåndtering simpel og effektiv. 

Wolfpack er rig på fordele

 • Frihed til at handle giver gladere medarbejdere 

 • Nul firmakort betyder nul udgifter til renter og gebyrer 

 •  Digitaliserede kvitteringer optimerer det økonomiske overblik

 • Din revisor eller bogholder får gratis adgang

 •  Automatiseret udlægsrefusion inden for 24 timer efter registreret køb

Du får nemt styr på udlægshåndtering

Wolfpack samler alt, der vedrører håndtering af udlæg, i en lækker, overskuelig app. Designet er intuitivt og brugervenligt, så du skal ikke bruge lang tid på at lære Wolfpack at kende. Uanset om du er chefen, bogholderen eller medarbejderen. Fra det øjeblik Wolfpack er installeret på din mobil, kan du gå i gang med at bruge den.

Sådan virker udlægshåndtering med Wolfpack

 • Medarbejderen lægger ud med egne kontanter, kreditkort eller MobilePay.
 • Medarbejderen tager et foto af kvitteringen med Wolfpack appen.
 • Chefen kan automatisk eller manuelt godkende købet.
 • Wolfpack registrerer kvitteringen, købets formål og den købsansvarlige.
 • Bogholderen kan ordne regnskabet med alle nødvendige informationer ved hånden.
 • Medarbejderen kan følge sin transaktion og hurtigt få sine penge retur.

Se hvor nemt udlægshåndtering er i Wolfpack-appen

Billig app erstatter dyrt firmakort

Vil du spare dig selv og din virksomhed for dyre kortgebyrer? Vil du undgå, at chefen, bogholderen eller andre mister overblikket over firmaindkøb med firmakortet? Download Wolfpack i dag. Priserne for at bruge Wolfpack er helt igennem transparente, og alle i virksomheden kan downloade appen gratis. Og så kan firmakortet bare blive i skuffen.

Alle vinder ved digital udlægshåndtering

Måske er det manglen på kendskab til digital udlægsninghåndtering, der får mange virksomheder til at foretrække firmakortet. Men med lanceringen af Wolfpack i januar 2023, kan flere nu få øjnene op for, at der findes en bedre, mere digital metode til at håndtere udlæg. Og med de nye, kommende lovkrav om, at virksomheder skal føre 100% digitalt bogholderi, har du pludselig fået et stærkt incitament til at prøve kræfter med Wolfpack. For et digitalt bogholderi kræver, at alle virksomhedens kvitteringer og fakturaer bliver digitaliseret. 
Vil du have et digitalt forspring og gøre digital udlægshåndtering til en gevinst for din virksomhed, så download Wolfpack i dag – og bed dine medarbejdere og bogholder gøre det samme. 
Hvis du ikke er typen, der bare springer ud i nye, digitale tiltag, så kontakt Wolfpack, før du downloader appen.

Wolfpacks syn på udlægshåndtering

Processen omkring håndtering af udlæg i forbindelse med indkøb til en virksomhed, ser således ud:

 1. En vare eller ydelse bliver købt og betalt af en ansat
 2. Køber modtager en kvittering
 3. Køber udfylder udlægsformular
 4. Køber overdrager formular og kvittering til bogholderen
 5. Bogholderen bogfører udlægget i virksomhedens regnskabsprogram

Det er i store træk den mest gængse process for udlægshåndtering. Bortset fra at være gammeldags er denne proces også fuld af faldgruber, som du med en automatiseret, digital metode helt vil kunne se bort fra.

Wolfpack overflødiggør flere trin i ovenstående proces og står som det stærke digitale bindeled, der gør det nemmere for alle i virksomheden at håndtere udlæg. Uanset om det er personen, der laver købet, personen med det økonomiske overblik eller den bogholder, som skal bogføre udlægget i regnskabsprogrammet. 

Wolfpack-brugere har flere fordele

Nu har vi tudet dine ører fulde med alt det gode Wolfpack kan gøre for din virksomhed. Hvor meget lettere udlægshåndtering kan blive for din bogholder. Hvor meget friere dine medarbejdere kan føle sig, nu hvor de ikke skal jagte et firmakort. Så nu vil vi lige opsummere de mest åbenlyse fordele, Wolfpack-brugere nyder godt af:

 1. Du slipper for at udstede dyre firmakort til dine ansatte og kan i stedet lade dem downloade en billig app.
 2. Alle køb til virksomheden uploades automatisk til Wolfpack, som understøtter den kommende lovpligtige digitale bogholderi (2024).
 3. Bogholderen slipper for at jagte manglende kvitteringer, og chefen har altid indblik i, hvad medarbejderne køber og dermed overblik over det samlede forbrug måned efter måned.

Download Wolfpack helt gratis:

App Store - Wolfpack - Udlægshåndtering
Play Store - Wolfpack - Udlægshåndtering
App Store BTN - Wolfpack - Udlægshåndtering
Play Store BTN - Wolfpack - Udlægshåndtering

Nem integration med kendte økonomisystemer

Systemintegration er kernen i Wolfpack. For brugbarheden stiger markant, når du uden videre kan integrere det ene system med det andet. Det kan du med Wolfpack, fordi appen er bygget på et åbent API. Det betyder, at du sagtens kan linke Wolfpack appen op med de fleste anerkendte regnskabsprogrammer, og således let overføre dine kvitteringer fra Wolfpack til dit bogføringssystem – uden bøvl, uden problemer og uden at skulle tyde krøllede kvitteringer. 
Er du interesseret i flere detaljer om det tekniske, eller skal din tech-specialist tage et kig på Wolfpack? Så gør det her.

image 2 - Wolfpack - Udlægshåndtering

Kom med i flokken

 1. Overhold ny bogføringslov
 2. Håndtér alle kvitteringer digitalt
 3. Tilbagebetal udlæg indenfor 24 timer
 4. Fuld kontrol over virksomhedens udgifter
 5. Sæt individuelle beløbsgrænser
 6. Godkend udlæg automatisk eller manuelt
 7. Vælg selv prispakke eller prøv gratis
 8. Gratis oprettelse
 9. Ingen binding