Få et tilbud

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 




Tapen leveres i ruller indeholdende 66 M. Papirtapen dog kun 50 M. Har i andre ønsker til tapens bredde eller nogle andre specifikke krav, noteres dette i beskedfeltet nederst


Pakketape med logo, kan være mange forskelige ting. Gør dig derfor gerne nogle nogle tanker, inden du sender din forespørgsel. For det første bør du undersøge hvilken type du skal bruge.  Er du i tvivl, anbefaler vi at du læser vores guide, hvor du kan få et hurtigt overblik over de forskelige typer og egenskaber. Se meget mere her.  

 

Vælger i at få produceret jeres pakketape med logo, er det enormt vigtigt at det visuelle udtryk bliver ligesom i ønsker det. For at kunne producere tapen kræver det egentlig blot en vektorgrafisk udgave af det ønskede tryk. En vektorgrafisk fil kan skaleres og kan derfor tilpasses så trykket får det rigtige udtryk på tapen. Vi kan klare tryk i op til 3 farver + baggrundsfarven.

Vi sørger for tilretning osv og sender altid en korrektur til godkendelse inden vi sætter noget i gang. Derved sikrer vi at det visuelle er helt på plads, og kan klare eventuelle små-rettelser inden klichéen bestilles. 

Har du problemer med overstående formular eller andre spørgsmål er du meget velkommen til at sende os en mail på: kontakt@wolfpack.dk.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer.